Prijslijst

De basis van deze displays is 1 meter hoog en A4 liggend of staand, met één of twee schappen, maar andere afmetingen zoals tabloidformaat zijn ook mogelijk (voor een tabloidformaat rekenen we € 10,- extra). Een proefexemplaar kost € 150,- (exclusief bedrukking). 
A4 portret met verwisselbare top nu ook per stuk verkrijgbaar voor € 100,- per stuk in het wit, zwart of alubrush (af fabriek).

Aluminium Aluminium Verwisselbare
Aantal Wit FC Bedrukt Kleur Top
12 stuks € 68,- € 78,- € 78,- € 9,50
24 stuks € 62,- € 72,- € 72,- € 9,-
50 stuks € 58,- € 68,- € 68,- € 8,-
100 stuks € 53,- € 63,- € 63,- € 7,-
Wilt u een offerte aanvragen of heeft u andere vragen? Neem contact op

Displays bedrukken

De displays kunnen worden bedrukt aan de zijkant, voorkant en eventueel de top. Dit wordt gedaan met rechtstreeks printen. De displays zijn in verschillende kleuren leverbaar (wit, geel, groen, blauw, zwart, rood en alubrush/zilver). De ene kant van het materiaal is mat, de andere kant glans. Men kan zelf kiezen welke kant in het zicht zal komen. We maken ook displays van acrylaat, displays met meerdere schappen of andere modellen op maat.

Proefdisplay en standaarddisplay

Bij grotere bestellingen maken wij eerst indien gewenst een proefmodel. Deze kosten €150,- excl. bedrukken en €200,- inclusief bedrukken. Deze prijs wordt gecrediteerd naar de stuksprijs na bestelling.

Bel mij

Geslacht *

Het terugbelverzoek is verzonden

Hartelijk dank voor uw interesse. Het terugbelverzoek is verzonden en u wordt zo spoedig mogelijk gebeld

Bericht sluiten